Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla acil durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının belli başlı bir yalım dayanımı süresine ehil olması veya yangın sırasında kötü intikalini engellemesi kadar standartlara elverişli olmaları gerekmektedir.

Güfte konusu kişi zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Güç Eminği Mizan: Kapılar insanların kötü bir düzlükı gayrimeskûnaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan kapılar emanet güvenliğini korumada az çok önemli bir konuma sahiptir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Birbunca Yangın kapısı istanbul şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey muamelei gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri yüz baplar dokunca görmez.

Yangına Metanet: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabil durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı derunin elverişli konumda evet.

Kaçış için kullanılmasına destur verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en daraç basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair binalarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki indinde duvar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapsı binaların müstacel çıkış kapısı olarak özen gören ve binadan hızlı tahliyeye imkan veren çok kullanışlı baplardır. Nitelikli ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden imal edilebilmektedir.

Report this wiki page